Kezdőlap » Köszöntő
Köszöntő

 

Kedves Semjénháza-i, Tisztelt Olvasó!  

 

Tisztelettel köszöntöm Önt

Semjénháza Községi Önkormányzat honlapján! 

 

 

Megújult honlapunkon végigvezető virtuális sétája során bepillantást nyerhet településünk szépségeibe, rendezvényeink hangulatába, tájékoztatást kaphat Önkormányzatunk, Képviselő-testületünk, Közös Hivatalunk, Horvát Nemzetiségi Önkormányzatunk és az Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér munkájáról, megismerkedhet a községben működő hagyományőrző civil szervezetekkel, sportegyesülettel, polgárőrséggel. 

Semjénháza horvát tradíciókkal rendelkező község, így bizton mondhatom, hogy híres vendégszerető és vendégváró hagyományairól. A régmúlt időket időző kulturális, gasztronómiai, tárgyi emlékei bemutatásra kerülnek fotóalbumainkban, valamint megtekinthetők az IKSZT tetőterében kialakított Agroturisztikai látvány- és szolgáltató tér látogatásával is.

Ha rendezvényeinken, kulturális és turisztikai attrakcióinkon szívesen venne részt, kérem látogasson el hozzánk személyesen is, és hozza magával kedves barátait, rokonait, családját, munkatársát, Semjénháza szívesen fogadja Önöket! A Mura sebes folyású folyó közelsége, a Zalai dombság csodálatos vonulatai övezik településünket, így kiemelkedő hangsúlyt helyezünk a szabadidő aktív és hasznos eltöltésére.

Semjénházára és a Mura vidékre látogató családok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek természetközeli élmény által fokozottabban élhetik meg együvé tartozásukat, a közös kalandokat, turisztikai attrakcióinkat, melyeket Önkormányzatunk és a település civil szervezetei biztosítanak Önöknek.

Sportegyesületünkkel karöltve Önkormányzatunk a futball látványsport kiemelkedő támogatása mellett, a kerékpáros és vízi turizmus elkötelezett híve, és az ide látogatók, valamint a helyi és a szomszédos települések lakói is igénybe vehetik kerékpáros-, raffting-, kajak-kenu, horgász- és vendéglátó kölcsönzéseket, amelyekkel felfedezhetik csodálatos környékünket, barangolhatnak a Zalai dombhátakon, kerékpározhatnak, túrázhatnak és a sebes Murán evezhetnek. Településünket körülvevő hegyhátak megtekintetése további különleges turisztikai, borászati és kulináris élvezeteket nyújthat kedves vendégeink, Önök számára. 

Virtuális látogatásához kívánok kellemes élményeket, és kérem, amennyiben megtetszett településünk, látogasson el személyesen is hozzánk! 

Kérem, hogy szolgáltatásaink igénybe vételéhez keressen bennünket elérhetőségeinken! 

Tisztelettel: 

 

        Preksen László        

polgármester

 

© 2015 Semjénháza | Bluecast Kft.